VirtuaRED.com

Tu comunidad de Pro Evolution Soccer

Apartado dedicado a la edición de caras para PES 2020.

Moderador: Moderadores

Por Fleet189
#366548
Nike Air Force 1 High Goedkoop
Imagen

De Nike Air Force 1 High Dames is geen onbekende in experimentele arrangementen van het moedermerk. Naarmate het iconische ontwerp van Bruce Kilgore dichter bij zijn 40-jarig jubileum komt, heeft het ogenschijnlijk alle reserveringen opgegeven, met onder meer swooshes met kleurovergang, warmtegevoelige panelen.

Ongetwijfeld de beste van het pakket, de Nike Air Force 1 High Heren "Tune Squad" viert iconische personages Bugs Bunny en zijn vrouwelijke metgezel Lola Bunny. De twee zitten aan weerszijden van de schoen en dribbelen trots een feloranje basketbal naar de ring. Nike Air Force 1 High Sale is de rest van de kleurstelling en constructie eenvoudig gehouden, vol met licht getrommeld wit leer en ruiten gemaakt van helderblauw suède. Het hiellipje volgt dan in het voorbeeld van de laatste, passend bij respectievelijk de twill en het rubber van het tonglabel en het loopvlak.

Te midden van zowel de uitrol van vaccinaties als een COVID-variant, zijn mensen verdeeld over de vraag of het al dan niet veilig is om openbare evenementen zoals muziekfestivals bij te wonen. Voor degenen die het bijwonen van raves missen: een aankomende Nike Air Force 1 High Goedkoop weerspiegelt de opwinding van elektronische beats zonder te luid te zijn, wat zorgt voor een vrij strak ontwerp.