VirtuaRED.com

Tu comunidad de Pro Evolution Soccer

Todo sobre la edición de kits para el juego.

Moderador: Moderadores

Por Pina369
#376876
Nike Blazer Low Korting
Imagen

Brian Donnelly alias KAWS, een samenvoeging van de twee meest opvallende namen in de kunstwereld, en het Japanse modelabel sacai hebben officieel een samenwerkingsproject rond de Nike Blazer Low Dames aangekondigd. Geopenbaard op Instagram als onderdeel van Chitose Abe's Herfst/Winter 2021-collectie, wordt hun Blazer gepresenteerd in een rode en oranje colorway op de gewijzigde low-top iteratie die eerder werd gepresenteerd in een verscheidenheid aan kleurstellingen.

Voor veel koffieverslaafden is één portie nooit genoeg. Nike erkent die behoefte om op te fleuren door nog een andere geroosterde variant van hun "Coffee Pack" aan te bieden met de Nike Blazer Low Heren, hier te zien met een volledige mokkabruine mix met eenvoudige witte accenten op het buikige Swoosh-logo, de tong en de stempel van goedkeuring op de hiel. De inlegzolen zien dezelfde harige kat in een beker zitten, terwijl een uniek bruin patroon als basis fungeert.

Nike Blazer Low Korting Een gebroken witte kleur vormt het decor voor een reeks tinten - waaronder levendig groen, lichtbruin, amber, olijf en mokka. Elke contrasterende tint neemt een overlay over het bovenwerk over, waarbij de laatste twee kleuren de profiel-swooshes verdelen. Goedkoop Nike Blazer Low de voeten ziet de enige eenheid af van de gedempte smaak van bovenaf ten gunste van een volledig "Sail" -arrangement. Hoewel het onwaarschijnlijk is dat de Swoosh een "Ugly Duckling" -collectie op de Blazer zal creëren, zouden de versieringen van het model zich goed lenen voor "Plum", "Ceramic" en "Feneer"-look-a-likes.