VirtuaRED.com

Tu comunidad de Pro Evolution Soccer

Todo sobre la edición de kits para el juego.

Moderador: Moderadores

Por Heath358
#376630
Adidas Y-3 Köpa
Imagen

Adidas Y-3 Män KAIWA kommer tillbaka till hösten 2020 Y-3-säsongen och kommer att släppas senare nästa månad i ett nytt sortiment av färger. Bland ett Triple Black och ett par med splitton kommer vi att se den futuristiska modellen klä upp sig i en tonal mockakonstruktion.

Detta lager av tyg styr rodret längs tåboxen, dess panel accentueras endast av en uppsättning stygn som, även om de nästan är osynliga, lägger till ett extra lager av dimension till det som annars är visuellt platt. Ovan kompletterar både ögonstag och snören i sina respektive texturer, medan den underliggande tossan gör samma sak dock med ett mer väderbeständigt nylonskal. Adidas Y-3 Kvinnor märkeslappar på plösen bär en lyx som liknar den tidigare nämnda mocka, medan de orangefärgade hälflikarna ger samma effekt i ett tumlat läder.

Precis som med invigningspar har det kommande alternativet en ovandel i två lager mesh överlagd med läder- och mockapaneler över hela framfoten och hälen för hållbarhet. Profil 3-Stripes varumärke minskar i synlighet jämfört
med Adidas Y-3 Billigtlogotyperna på tungan och ryggraden, den senare präglad. Kragefoder och sockliners är skapade av premiumläder, lika många alternativ från Yohji Yamamoto-ledda avtryck. Under foten väljer Boost-dämpningen sitt vanligaste "Footwear White"-arrangemang, Adidas Y-3 Köpa Continental-gummisulan njuter av parets titulära "Trace Khaki"-nyans.