VirtuaRED.com

Tu comunidad de Pro Evolution Soccer

Todo sobre la edición de kits para el juego.

Moderador: Moderadores

Por ctqlto6z
#365824
Imagen


Den nya iteration av Ultra Boost 4.0 innehåller en röd och svartbaserad rea-skor.com Primeknit-övre som kompenseras av en svart snörningsbur med vit Three Stripes-märkning på sidorna. Skons utmärkande funktion är tecknad karaktär prydd på hälen tillsammans med Mickeys signaturfredstecken på tungan. En vit Boost-dämpning och en svart Continental-yttersula.


En nyligen dykt upp Adidas Skor Herr Svarta antyder vidare att den energiåtervinningsteknologin fortfarande inte har kunnat tillverkas i regnbågens spektrum, men dess mörkläggda mellansula talar fortfarande om de uppgraderingar som tältlöparen har fått genom åren. Efter klädsel får Primeknit-överdelarna den dolda behandlingen och kontrasteras endast i strukturen av de mattfärdiga profilburarna och hälkonstruktioner.


Detta erbjudande av Adidas Ultra Boost 4.0 Tech Ink har en grå Primeknit-överdel i kombination med matchande grå spetsburar och hälräknare. Silvermärket vid hälen ovanpå en vit Boost mellansula och svart Continental yttersula i gummi kompletterar designen.


På Udsalg Adidas Ultra Boost 4.0 är planerad att debutera i en snygg “Heather Grey” -färg, som först introducerades 2018. Denna iteration av Ultra Boost har helt enkelt en tonfärgad finish över Primeknit-överdelen med ett matchande snörburöverlägg och häl disken. Slutligen toppar silvermärket vid hälen, följt av en vit Boost-mellansula och svart Continental-yttersula i gummi.


https://www.rea-skor.com/