VirtuaRED.com

Tu comunidad de Pro Evolution Soccer

Todo sobre la edición de kits para el juego.

Moderador: Moderadores

#364790
Imagen


Engineered Garments en triplesaledeals.com werken opnieuw samen aan wat snel het favoriete silhouet van het Japanse label wordt, de Slip-On LX. Zoals we al drie keer eerder hebben gezien, geeft Engineered Garments het klassieke skatesilhouet zijn kenmerkende niet-passende behandeling, deze keer kiezen we voor contrasterend ponyhaar en suède bovenwerk in drie tonale kleurstellingen.


Het algehele Vans Schoenen Heren ontwerp plaatst het dambord bij de teen en via een strook op de hiel, waarbij de tong- en kwartpanelen een meer solide kleurthema presenteren. Frisse witte veters zijn inbegrepen voor elk van de vier iteraties, en de ton-sur-ton stiksels voegen een klein, maar opvallend stijldetail toe dat samen met de wafelrubberen buitenzool een klassieke touch geeft. Als je in je persoonlijke garderobe geen genoeg kunt krijgen van de op een doos gebaseerde print, zorgt Vans ervoor dat je in het minst niet zonder opties komt te zitten.


Vans Vault OG Old Skool LX Majolica Blue heeft zijn authentieke silhouet een all-over print gegeven van Kahlo's stillevenswerk Viva la Vida. Het schilderij is van gesneden watermeloenen en zou slechts acht dagen voor haar dood in 1954 zijn gemaakt als eerbetoon aan haar levendige leven. Het lage silhouet van 100% canvas wordt gecompleteerd door een contrasterende witte gevulkaniseerde zool en witte veters.


Elk silhouet is afgewerkt met geborduurde details, met het Top Kwaliteit Vans Vault-embleem, op de Authentic One en een patch met binaire code-thema op de marshmallow 138 Mid LX. Alle vier de paar zijn afgewerkt met het Vans-label en een kentekenplaat met een gezamenlijk merk, waarbij de twee namen op de achterkant samenkomen in kleuren die de zool aanvullen.


https://www.triplesaledeals.com/